Контакт Информации

Подолу на мапата можете да ја најдете точната локација на АКВАТИКА ПАРК

Испаратете порака


Како наши идни клиенти сме обврзани да одговориме на сите Ваши прашања и да ги задоволиме сите потреби што ги имате. Ве молиме пополнете го формуларот подолу за да Ви помогнеме.


Јавете ни се


Стапете во контакт со нас, за сите прашања кои ги имате

Адреса: Илинденска 1, 1440 Неготино

Тел: 075 222 222

Fax: 043 555 555